هذه مُجرَّد مُعاينة لتصميم تم اختياره من موقع Hitskin.com
تنصيب التصميم في منتداك • الرجوع الى صفحة بيانات التصميم
هذه مُجرَّد مُعاينة لتصميم تم اختياره من موقع Hitskin.com
تنصيب التصميم في منتداك • الرجوع الى صفحة بيانات التصميم
|
الخميس 29 يوليو - 23:42 | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
كيكة المكرونة. كيكة المكرونة طماطم مفرومة ناعم ثوم طازج جبنة موزاريلا مبشورة جبنه رومي أو بارميجانو مبشورة لحمة مفرومة زيت زيتون زبده مكرونة أقلام زي اللي في الصورة ملح وفلفل الكمية من كل مقدار من المقادير تحددينها حسب حاجتك أولاً: نسلق المكرونة في ماء مغلي مع الملح والفلفل نصفيها ونشطفها بماء فاتر وما ننسى نحط شوية من زيت الزيتون في ماء السلق عشان المكرونة ما تلزق في بعضها ثانياً/ في مقلاة مناسبة نضيف اللحم المفروم ونقلبه دقيقتين على النار مع الثوم المفروم والملح والفلفل وملعقتين زيت زيتون ونقلب لحد ما يصير لونه بني بعدين نضيف الطماطم ونقلب جيداً ونتركها تتسبك على النار حوالي 20 دقيقه لحد ماقوامها يثقل ثالثاً/ على ما تتسبك اللحمة نبدأ نقلب المكرونة مع الجبنة الرومي المبشورة أو جبنة البارميجانو وملعقتين زبدة سايحة ونرصها في صينيه جوانبها ممكن تنفك وطبعا ما ننسى ندهن الصينية بالزبدة ونرش القاعدة بالبقسماط الناعم عشان تطلع بسهوله رابعاً/ بعد ما تتسبك اللحمة نبدأ نرشها على وحدات المكرونة ونحاول نحشي كل واحده باللحمة جيداً (نقطة مهمة وتأثر في الشكل النهائي للطبق).. آخر شي نرش جبنة الموزاريلا على الوجه ندخلهاالفرن اللي راح نكون مسخنينه قبل نتركها حوالي 10 أو 15 دقيقة لحد ما تسيح الجبنة وتتحمر نفك جوانب الصينيه ونقدمها ساخنه وممكن لو فيه صوص لحمه متبقي يوضع بجانبها >>> هذا شكلها من فوق ومن الجنب شايفين كيف اثرت النقطة المهمة اللي وضحناها فوق على الشكل النهائي؟ قطعة لأول ذويقة ترد صورة أقرب وبألف هنا وعافية على قلوبكم منقول | |
مواقع صديقة
|