|
الأحد 3 أبريل - 12:31 | المشاركة رقم: 1 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
طريقة رائعه لحفظ الملوخيه الخضراء [size=21]طريقه جديده وسهله وحلوة لحفظ الملوخيه الخضراء وتفضل خضراء كانك عملاها حالا والله ده اسهل طريقه واحسن نتيجه والتجربه هى الى هتثبتلك ده وكمان مش بتحتاجى انك تعمليها بالمخرطه يعنى فايده من جميع النواحى اول حاجه هنجيب كميه الملوخيه الى عاوزنها نقطفها عادى ونغسلها كويس ونحضر ماء بيغلى يكفى لغمر الملوخيه ونحط فييه معلقه ملح ومعلقه سكر واول ما يغلى نضيف الملوخيه لمده 2 دقيقتين فقط وبعدين نصفيها حالا وعلطول نضيف عليها ماء ساقع من التلاجه ونسيبها شويه تتصفى وبعدين نعبيها فى اكياس حسب الكميه الى بنعملها كل مرة ونشيلها بالفريزر اما نيجى نعملها كل الى علينا نطلعها ونحطها فى كوب الخلاط ونضيف عليها الشوربه الساخنه ونشغل الخلاط لفتين بسسسسسسسسسسس وشوفى بقى الجمال ملوخيه خضراء كأنك لسه شرياها حالا وكأنها متخرطه بمخرطه الملوخيه بالضبط اللون والطعم والتخريط كل حاجه تحفه وهتنفعكم كتير جدا فى رمضان ان شاء الله زبتبقى بالشكل ده بالضبط [/size] | |
|