هذه مُجرَّد مُعاينة لتصميم تم اختياره من موقع Hitskin.com
تنصيب التصميم في منتداك • الرجوع الى صفحة بيانات التصميم
هذه مُجرَّد مُعاينة لتصميم تم اختياره من موقع Hitskin.com
تنصيب التصميم في منتداك • الرجوع الى صفحة بيانات التصميم
|
الأحد 12 أغسطس - 14:07 | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
طريقة عمل الشبيسى السلام عليكم ورحمة الله وبركاته اليوم جبتلكم طريقة عمل الشيبسى وان شاء الله يكون احلى من المصنوع الطريقة سهلة جدا الطريقة 1-تقشرى البطاطس وتقطعيها شرائح رفيعة جدا 2-تحضرى طبق فيه خل واخر فيه ماء واخر فيه لحمة اوحسب الطعم اللى بتحبيه او جبنة رومى مبشورة او موتزريلا بس الجبنة تكون مبشورة تماما 3-بتحمرى الشيبسى من غير ما تحطيه فى اى طبق 4- وبعدين تخرجيه من النار وتضعيه على طبق الخل واتركيه فترة وبعدها ضعيه على طبق الماء ثم على طبق الطعم 5- واخيراا بتحمريه مرة تانية وبس بالهنا والشفا ودى لكم | |
|